Κωδικοί κουπονιών GoDaddy

Κωδικοί κουπονιών GoDaddyΗ λίστα κωδικών κουπονιών, έκπτωσης και προσφοράς Godaddy ισχύει για το 2013 για οικονοµίες στη φιλοξενία ιστοσελίδων και domain names – GAME20OFF, GAME101, GAME295, 599GAME, GAME104, GAME102, GAME103, GAME1057 star rating Rated 6.9 out of 10 based on 405 votes, last updated . Did these codes work? Valid coupon codeYesInvalid coupon codeNo

Κωδικοί κουπονιών GoDaddy

Σας προσφέρεται το Gamesweasel σε συνεργασία µε το GoDaddy. Αυτό σηµαίνει ότι είµαστε σε θέση να σας προσφέρουµε θαυµάσιες εκπτώσεις όταν αγοράζετε προϊόντα και υπηρεσέις από το GoDaddy.com που ισχύουν για το Απρίλιο 2014 – έχουµε 6 εκπτώσεις διαθέσιµες µέχρι το 20% µείωση του κόστους της παραγγελίας σας. Αυτές οι εκπτώσεις ενηµερώθηκαν για τελευταία φορά την 2 Σεπτέµβριο 2013.

Λίστα κωδικών προσφορών

  • 599GAME - domain names µε κατάληξη .COM για $5.99 ¹
  • GAME295 - domain names µε κατάληξη .COM για $2.95 ¹
  • GAME20OFF - έκπτωση 20% σε οποιαδήποτε παραγγελία
  • GAME102 - έκπτωση 10% σε οποιαδήποτε παραγγελία
  • GAME103 - έκπτωση $5 όταν ξοδεύετε $30 ή περισσότερο
  • GAME104 - έκπτωση 20% για προγράµµατα web hosting 12+ µηνών
  • GAME105 - στάνταρ πιστοποιητικά SSL µε $12.99
  • GAME101 - domain names µε κατάληξη .COM για $7.49 ¹

Πώς να χρησιµοποιείτε τους ισχύοντες κωδικούς προσφοράς

Για να χρησιµοποιήσετε τους κωδικούς κουπονιών για την έκπτωσή σας για το Μάιο 2014, το µόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε οποιονδήποτε από τους συνδέσµους κωδικών έκπτωσης που φαίνονται πιο πάνω και η έκπτωση που επιλέγετε θα προστεθέι αυτόµατα στη λίστα των αγορών σας κατά το τελικό στάδιο της αγοράς. Όταν φτάνετε στη σελίδα ‘Review your shopping cart’ (Ελέγξτε τις αγορές σας) στο τµήµα ‘Order Summary’ (Περίληψη Παραγγελίας), οι κωδικοί προσφορών Godaddy.com θα εµφανιστούν αυτόµατα στο πεδίο ‘Do you have a promo, source code or referral code? Click here‘ (Εισάγετε κωδικό προσφοράς ή πηγής)– απλώς κάνετε κλικ στο κουµπί ‘Apply‘ (Καταχώρηση). Οι έκτπωσή σας θα φαίνεται µε κόκκινα γράµµατα και η έκπτωση θα ισχύει για τις αγορές σας. Εναλλακτικά, µπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τους κωδικούς 599GAME, GAME295, GAME20OFF, GAME101, GAME102, GAME103, GAME104, GAME105 στο πεδίο “Do you have a promo, source code or referral code” (Εισάγετε τον κωδικό προσφοράς ή πηγής) στο τελικό στάδιο των αγορών σας και να κάνετε κλικ στο κουµπί “Apply” (Καταχώρηση).

Αν και µπορείτε να χρησιµοποίησετε µόνο έναν κωδικό προσφοράς Godaddy για την κάθε παραγγελία σας, αξίζει τον κόπο να δοκιµάσετε τον κωδικό προσφοράς Godaddy του κάθε Απρίλιο τον έναν µετά τον άλλον και να σηµειώσετε το ποσό που εξοικονοµείτε – µετά χρησιµοποιείτε εκείνον που σας προσφέρει την µεγαλύτερη εξοικονόµηση χρηµάτων. Αν χωρίζετε την αρχική λίστα αγορών σε διάφορες παραγγελίες, εύκολα µπορείτε να κάνετε οικονοµία αν χρησιµοποιήσετε εξειδικευµένους κωδικούς κουπονιών για συγκεκριµένα προϊόντα. Αν και οι διαδικασίες αυτές µπορεί να θέλουν περισσότερο χρόνο, οι µέθοδοι αυτές µπορεί να σας εξοικονοµήσουν µεγάλα χρηµατικά ποσά µακροπρόθεσµα, ανάλογα µε το τι αγοράζετε. Μην ξεχνάτε να σώστε τη σελίδα αυτή στα Αγαπηµένα στο browser σας για να µπορέσετε να γυρίσετε στη σελίδα και να πάρετε τους κωδικούς µελλοντικά. Οι κωδικοί κουπονιών µας µπορούν να χρησιµοποιηθούν επανειληµµένα µες στο 2014  και το 2015  και, λόγω της ειδικής µας σχέσης µε το GoDaddy, δεν λήγουν.

Περισσότεροι κωδικοί προσφοράς

Μπορείτε να χρησιµοποιήσετε τους κωδικούς Godaddy για νέους λογαριασµούς, και για ήδη υπάρχοντες πελάτες αυτοί είναι επίσης κωδικοί προσφοράς ανανέωσης Godaddy για την ανανέωση των domain names και της φιλοξενίας ιστοσελίδων. Θέλετε να εξοικονοµήσετε χρήµατα στην αγορά ενός domain name ή φιλοξενίας ιστοσελίδων; Τότε χρησιµοποιήστε τους κωδικούς µας προσφοράς Godaddy για το Απρίλιο 2014  και το Απρίλιο 2013 για να κάνετε οικονοµίες στο GoDaddy.com.

Ισχύουν µερικοί περιορισµοί, όλοι οι κωδικοί προσφοράς Godaddy ισχύουν από το Απρίλιο 2014  έως το Απρίλιο 2015, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για περισσότερες λεπτοµέρειες.

¹ - η παραγγελία µέχρι 3 domain names. Επιπλέον domain names κοστίζουν µόνο $7.99